Rekry

Acio etenee tavoitteellisesti tietohallinnon huipulle.

Kasvun ja parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseen haemme osaavia ja sitoutuneita asiakaspalvelun ammattilaisia asiantuntevaan joukkoomme. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia tietohallinnon palveluita, joissa asiakaskokemus on keskeisessä roolissa.  Toimintamme on valtakunnallista ja päivittäisten tietohallintopalveluiden osalta usein myös paikkariippumatonta.

Lue lisää tämän hetken hauista alempaa!

Nöyrästi ammattiylpeä

Uskomme täydellisen asiakaskokemuksen voimaan.

Acio-yrittäjänä sinulla on mahdollisuus keskittyä omiin osaamisalueisiin ja tietohallintopalveluiden tuottamiseen sekä asiakaskokemuksen optimointiin.

Huolehdimme puolestasi kaiken muun tarvittavan, kuten nykyaikaisen tietohallinnon palveluiden tuottamiseen suunnitellun toiminnanohjausjärjestelmän sekä taloushallintoon liittyvät työkalut.

Acio-yrittäjyys mahdollistaa kasvun pienyrittäjyydestä osaksi suurempaa työyhteisöä, joka tuo joustavuutta esimerkiksi mahdollisissa kapasiteettihaasteissa, olematta kuitenkaan korporaatiomaista kankeaa ja muodollista toimintaa.

Acion työntekijänä sinulla on mahdollisuus päästä näkemään tietohallinnon näkökulmasta kumppaniyritystemme kasvua ja kehittymistä suoraan näköalapaikalta. Panostamme jatkuvasti asiakaskokemuksen kehittämiseen ja haemme oikealla asenteella ja osaamisella varustettuja reippaita tekijöitä työkaveriksemme.

Acion työntekijänä urapolkusi rakentuu karttuneen työkokemuksen ja asiantuntemuksen pohjalta. Sinulla voi olla kokemusta asiantuntijapalveluista, kuten yritysten tietoturvaprosessien ja -johtamisen kehittämisestä tai esimerkiksi tietohallinnon teknisen tuen palveluista.

Haemme tällä hetkellä uusia kykyjä Aciontuntevaan joukkoomme erityisesti Pohjois-Suomen alueella. Osana menestystarinaamme sinulla on mahdollisuus hakea joko perinteiseen työsuhteeseen tai Acio-yrittäjäksi, mikäli olet kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleen urallasi.

Haluatko Acio-yrittäjäksi?

Acio-yrittäjänä sinulla on menestymisen mahdollisuudet, kun omaat yrittäjämäisen asiakaspalveluasenteen ja olet kartuttanut kokemusta tarjoamalla tietohallinnon palveluita yrittäjänä tai harkitset siirtymistä yrittäjäksi osana henkilökohtaista ammatillista urakehitystäsi.

Acio-yrittäjänä saat esimerkiksi seuravia etuja:

  • Matalan kynnyksen yrittäjyyden aloittamiseen
  • Sisäänrakennettuja etuja, kuten osaamisen kehittäminen
  • Uniikin tavan tuottaa tietohallinnon palveluita yrittäjänä
  • Acioyhteisön tuki päivittäisissä ja strategisissa haasteissa

Töihin Aciolle?

Osana Acion tiimiä menestymisesi pohjautuu rautaiseen asiakaspalveluasenteeseen ja tinkimättömään tekemisen meininkiin. Voit olla kokenut ammattilainen tai opiskelusi ovat juuri päättyneet, rakennamme urapolkusi osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta.

Acion työntekijänä saat esimerkiksi seuravia etuja:

  • Rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit
  • Modernit työtilat
  • Jatkuvan ammatillisen kehittymisen mahdollisuuden
  • Näköalapaikan yritysten tietohallinnon kehittämiseen

Hae aciontuntijaksi

1

0

1