Yhteystiedot

Acio Oy

Valikkokuja 1
90410 Oulu

Myynti
myynti@acio.fi
​010 422 5860

Yrityspalvelupiste on avoinna sopimuksen mukaan. ​Toimistomme sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Rakennuksen edessä on vieraspaikkoja.

Verkkolaskutus
Acio Oy, 2916924-8
Verkkolaskuosoite: 003729169248
Operaattori: Maventa (003721291126)

Tukipalvelu


Sijainti

Jätä viesti

Tällä lomakkeella voit lähettää meille viestin. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
Jos asiasi koskee tukipyyntöä, lomake siihen löytyy tukisivulta.

Yhteyshenkilöt

Osaava ja koulutettu henkilökunta on yhtä tärkeä tietoturvatekijä kuin kyberturvallisuudesta huolehtiminen.

Otso Väisänen

Toimitusjohtaja, myynti

Monipuolisen kokemustaustan omaava tietotekniikan syväosaaja, joka kantaa vastuun Acion päivittäisestä johtamisesta, myynnistä sekä strategisista suuntaviivoista. Otso tuo omalla pk-yrityskentän ja pörssiyritysmaailman kokemuksellaan ja työpanoksellaan merkittävän osuuden asiakasyritysten tietohallinnon strategiseen kehittämiseen sekä pitkän aikavälin asiakastyytyväisyyden varmistamiseen.

Jarkko Kariniemi

Liiketoiminnan kehitys, myynti

Pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaava liiketoimintojen kehittäjä ja ongelmanratkaisija. Laaja kokemus eri toimialojen ja kokoluokan yrityksistä kansallisessa sekä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tietoturvajohtamisen asiantuntija, joka vannoo tietoturvariskien hallinnassa ihmisten käyttäytymisen sekä ohjaamisen nimeen. Jarkko uskoo ketterään päätöksentekoon ja osaavien ihmisten voimaan tuottaa huippuluokan palveluita.

Arto Kieloranta

Tietohallintopalvelut, asiantuntija

Kokenut tietojärjestelmäasiantuntija ja tietohallintopalveluiden rautainen ammattilainen. Laaja kokemus pienen ja keskisuurten asiakasyritysten IT-ympäristöjen hallinnoimisesta ja loppukäyttäjien tukipalveluiden organisoimisesta. Arto uskoo tinkimättömään asiakaspalveluun ja sitä kautta täydelliseen asiakaskokemukseen.